Batuta nga filmi shqiptar

100  NJË NDODHI NË PORT  ............................  1980
101  NJË SHOQE NGA FSHATI  .......................... 1980
102  PARTIZANI I VOGËL VELO ........................ 1980
103  PAS VDEKJES..............................................  1980
104  SKËTERRË ’43.............................................  1980
105  VËLLEZËR DHE SHOKË............................. 1980
106  DITA E PARË E EMËRIMIT.........................  1981
107  GJURMË NË KALTËRSI .............................. 1981
108  KËRCËNIMI .................................................1981
109  KUR PO XHIROHEJ NJË FILM...................  1981
110  NË KUFI TË DY LEGJENDAVE....................  1981
111  NË PRAG TË LIRISË ..................................... 1981
112  NJË NATË PA DRITË .................................... 1981
113  PLAKU DHE HASMI.....................................  1981
114  QORTIMET E VJESHTËS.............................. 1981
115  SI GJITHË TË TJERËT ................................. 1981
116  SHOKU YNË TILI .......................................... 1981
117  SHTEPIA JONE E PERBASHKET  .................1981
118  THESARI....................................................... 1981
119  BESA E KUQE................................................ 1982
120  NË DITËT E PUSHIMEVE............................ 1982
121  NËNTORI I DYTË ..........................................1982
122  NJERIU I MIRË ............................................1982
123  NJË VONESË E VOGËL................................ 1982
124  RRUGA E LIRISË ..........................................1982
125  SHOKËT  .......................................................1982
126  APASIONATA ................................................1983
127  DORA E NGROHTË ...................................... 1983
128  DRITAT E QYTEZËS .....................................1983
129  FRAKTURA................................................... 1983
130  FUNDI I NJË HAKMARRJEJE  ....................1983
131  GRACKA ........................................................1983
132  KOHË E LARGËT .........................................1983
133  NJË EMËR MIDIS NJERËZVE ....................1983
134  DUAJE EMRIN TEND.................................. 1984
135  ENDERR PER NJE KARRIGE ......................1984
136  FEJESA E BLERTES .....................................1984
137  FUSHË E BLERTË, FUSHË E KUQE ............1984
138  GJURMË NË DËBORË................................. 1984
139  KUSH VDES NË KEMBË ..............................1984
140  LUNDRIMI I PARË....................................... 1984
141  MILITANTI.................................................... 1984
142  NATA E PARË E LIRISË ...............................1984
143  NXËNËSIT E KLASËS SIME  ....................... 1984
144  SHIRAT E VJESHTËS ...................................1984
145  TAULANTI KËRKON NJË MOTËR ..............1984
146  VENDIMI...................................................... 1984
147  URA DHE KËSHTJELLA.............................. 1984
148  ASGJË NUK HARROHET .............................1985
149  DASMA E SHTYRË........................................ 1985
150  GURËT E SHTEPISË SIME.......................... 1985
151  HIJE QË MBETEN PAS .................................1985
152  MELODI E PANDËRPRERË......................... 1985
153  MONDI DHE DIANA .....................................1985
154  NË PRAG TË JETËS ......................................1985
155  PRANVERË E HIDHUR ................................1985
156  TË MOS HESHTËSH .....................................1985
157  TE  PAFTUARIT ............................................1985
158  TRE NJERËZ ME GUNA ..............................1985
159  VJESHTË E NXEHTË ...................................1985
160  ENVERI YNË................................................ 1985
161  BARDHËSI.................................................... 1986
162  DASËM E ÇUDITSHME ................................1986
163  DY HERË MAT.............................................. 1986
164  DHE VJEN NJË DITË................................... 1986
165  FILLIM I VËSHTIRË ....................................1986
166  FJALË PAFUND............................................ 1986
167  GABIMI......................................................... 1986
168  GURI I BESËS............................................... 1986
169  KUR HAPEN DYERT E JETËS ......................1986
170  KUR NDAHESH NGA SHOKËT ....................1986
171  NJË JETË MË SHUMË ..................................1986
172  RRETHIMI I VOGËL .....................................1986
173  TRE DITË NGA NJË JETË ............................1986
174  BINARËT....................................................... 1987
175  BOTË E PADUKSHME.................................. 1987
176  EJA................................................................ 1987
177  FAMILJA IME............................................... 1987
178  KËMISHËT ME DYLLË...............................  1987
179  NË EMËR TË LIRISE.................................... 1987
180  NJE VIT I GJATË ..........................................1987
181  PËRSËRI PRANVERË..................................  1987
182  PËRRALLË NGA E KALUARA ......................1987
183  RRETHI I KUJTESËS ...................................1987
184  TELA PER VIOLINË ......................................1987
185  TELEFONI I NJË MËNGJESI .......................1987 
186  VRASJE NË GJUETI .....................................1987
187  ZEVENDESI I GRAVE ...................................1987
188  BABAI I STUDENTIT ....................................1988 
189  BREGU I ASHPËR ........................................1988 
190  FLUTURA NË KABINËN TIME................... 1988 
191  I TRETI NË MES ...........................................1988 
192  PESHA E KOHËS.......................................... 1988 
193  MISIONI PËRTEJ DETIT.............................. 1988 
194  PRANVERA S’ERDHI VETËM...................... 1988 
195  SINJALI I DASHURISE ................................1988 
196  STOLA NË PARK ...........................................1988 
197  SHKËLQIM I PËRKOHSHËM...................... 1988 
198  TRENI NISET NË SHTATË  ..........................1988 
199  TRE VETA KAPËRCEJNË MALIN ...............1988 
200  HISTORIANI DHE KAMELEONI ...............  1988